Telefoonnummer: 040-2532456
  • Moderne praktijk en gezellige sfeer
  • Alle mondzorg onder één dak
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijsten

Direct inschrijven

Kunstgebit bij Meermond, centrum voor tandheelkunde

Een kunstgebit van Meermond, centrum voor tandheelkunde is de ideale oplossing als u reeds een paar of al uw tanden kwijt bent. Of als uw eigen gebit niet meer te behouden is. In Veldhoven helpen wij u weer aan een stralende lach met een goed passend gebit!

Soorten kunstgebitten

Een kunstgebit, of in tandartstermen een prothese genaamd, is een uitneembare vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. En omdat het per persoon verschilt hoeveel tanden er ontbreken, zijn er verschillende soorten kunstgebitten/protheses:


Wat voor soort kunstgebit u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en uw voorkeuren. Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde adviseren bij u graag over de mogelijkheden.

Kosten kunstgebit

De kosten van een kunstgebit zijn afhankelijk van het soort kunstgebit en hoeveel werk het kost om uw huidige gebit te vervangen voor een kunstgebit. Grotendeels wordt deze vergoed vanuit de basisverzekering m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De kosten van het kunstgebit kunt u terugvinden in onze tarievenlijst op www.meermond.nl/tarieven

Reparaties aan uw kunstgebit

Reparaties aan uw kunstgebit vinden plaats in een tandtechnisch laboratorium. Vaak kunt u wachten terwijl uw kunstgebit gerepareerd wordt. Een spoedreparatie aan uw kunstgebit kan veelal direct worden uitgevoerd.

Over Veldhoven

Meermond, centrum voor tandheelkunde is een tandartspraktijk gevestigd in Veldhoven. In Veldhoven heerst dorpse gemoedelijkheid. Er zijn veel recreatiemogelijkheden in het groen. Veldhoven heeft verschillende bezienswaardigheden zoals museum ’t Oude Slot, Trapjeshuis, Zandoerle en Zoo Veldhoven. Het is er genieten van de Kempische natuur, kunst & cultuur, Bourgondisch leven en het shoppen. De stad Eindhoven ligt binnen handbereik.

Tandartspraktijk Meermond, centrum voor tandheelkunde

Meermond, centrum voor tandheelkunde is een dynamisch tandheelkundig centrum, met tal van specialismen. Een vriendelijke en persoonlijke behandeling staat bij ons voorop. We zijn een vakkundig team en kijken vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie. We beschikken over professionele behandelkamers. Parkeren kunt u gratis op het parkeerterrein voor de deur.

© 2019, Meermond, centrum voor tandheelkunde | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd januari 2020